Khamis, 17 September 2009

Jemputan ke majlis rumah terbuka aidilfitri

Jemputan ke majlis rumah terbuka
Aidulfitri anjuran PAS kawasan Kuala Krai

Tarikh: 28 September 2009 / 9 Syawal 1430 (Isnin)
Masa: 12 tgh - 3 petang
Tempat: Hadapan Pusat Khidmat Ahli Parlimen Kuala Krai,

Semua dijemput hadir untuk memeriahkan majlis ini.

8 ulasan:

IMCurtain berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Selamat Bercuti dari kami di IMCurtain.com. Maaf Zahir dan Batin!

p/s: Kami ingin mengajak para blogger semua untuk menyertai komuniti blogger kami di IMCurtain.com

adik berkata...

ayah, selamat hari raya..minta maaf salah & silap adik dari dulu smpai sekarang =) nanti dtg ireland buat open house kat sini plak ye..hehe

mirah berkata...

alaaa....mirah pon nak pegi=(

adik berkata...

it's ok mirah..nanti ada rezeki insya allah mirah boleh la dtg sini =)

Al Quds Travel berkata...

Salam YB

Promosi Jom Gi Jale di Al Quds Travel

Musafirlalu berkata...

Assalamualaikum..... saya daripada blog musafirlalu, merayu kepada YB untuk menyumbang kepada 'Tabung Kepada yang memrlukan' untuk meringankan beban kepada yang memerlukan.... CIMB Islamic no. akaun 0813-0000069-10-0...Diatas nama Husnaida Agro,derma juga boleh dilakukan melalui online segala maklumat boleh didapati didalam blog.. ruzanah.bligspot.com.. (Musafirlalu) segala bantuan YM amaamat kami hargai.

Tanpa Nama berkata...

Salam Yb, saya salah seorang dari penduduk di parlimen Yb ingin menyuarakan sedikit pandangan. Boleh kah kira nya Yb meluangkan masa utk melawat kawasan parlimen Yb, sekali sebulan di satu-satu Dun pun dah cukup. insaallah PRU ke-13 Yb akan menang lg di parlimen K.Krai.

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum
saya salah seorang peserta projek tanam serai wangi dengan dr, melaui seorang cikgu yang mengajar di sekolah YIK,modal saya rm5000, sekarang benda tu takder,projek pun tak tau kemana, nak tangan camana dengan duit saya tu??